Oh happy day

Ja, deppigt har det varit här ett par dagar, (av inga och många anledningar) men idag är livet strålande igen! Redovisningen är gjord (”Hej, jag heter John Locke och jag ser ut så här.. *visa bild* ”), vi hade en riktigt bra handledning och sen blev det belöningslunch på stan, sushi såklart ;) Sen gick jag och shoppade med älskling, vi fick ihop många bra saker för billiga pengar. Bland annat den gosiga fleecetröjan jag har på mig på bilden där nere!

Men, det bästa av allt såklart, det är fredag och min älskade hund är här hos oss. Han ska få stanna tills på tisdag då mamma och pappa ska ta hundarna till vet:en för vaccination. Det är så underbart att ha honom här, jag behöver bara titta på honom för att le stort från öra till öra. Det bästa är att han fungerar så himla bra ute på promenader helt plötsligt. Han verkar ha mognat rejält i huvudet på den tiden som vi inte haft honom här. Han blir fortfarande stressad vid mycket trafik, men han lugnar ner sig ganska fort. Vi har gått en promenad på över en timma i eftermiddag, och nu kom vi precis in från en kvällspromenad med massa lek och bus på grusplanen. Underbara hund! Jag förstår inte hur jag kan leva utan honom här.

För att han ska få installera sig i lugn och ro så blir det en lugn hemmakväll här. Ska strax dona varma mackor, hälla upp ett glas vin och sen ska vi se den första Arn-filmen (jaja, i fel ordning, jag vet :p). Mysigt värre.

  
Bilder från idag .

Pages:

Lämna en kommentar