Mysig höstlördag

Det är helt underbart härligt höstväder ute, kyligt och solen kikar fram från den grå himlen lite då och då. Vi ska bara få i oss lite lunch här, sen blir det en promenad med sambo och kamera för lite fotande. Har fortfarande inte fotat denna veckas fototriss, men jag har lite ideér…

Vi hade en riktigt mysig kväll här igår, Emma kom över, vi fixde tacos (och ooooh så gott det är!) och såg P.S. I love you med ett par glas vin. Vi lyckades faktiskt fixa lite fruktsallad senare också, men gud så mätt man var efteråt. Filmen var riktigt bra, skratt och nära till gråten om vartannat. Hade ju ganska höga förväntningar på filmen eftersom den fått så bra kritik, men man blev inte besviken. Kanske borde läsa boken också ? (Någon gång i nästa liv då jag faktiskt har tid att läsa skönlitteratur då alltså.)

Men, dag för lunch, bbl!

Pages:

Lämna en kommentar