It's a new beginning

Stundtals riktigt trevlig helg, med kräftskiva och allt vad det innebar. Dock mycket tankar om allt, vänskap och konstigheter och jag längtar bakåt i tiden, men kanske mest av allt framåt. Nu startar jag i alla fall om på många plan och fokuserar på det och dom som får mig att må bra, inte tvärtom. Jag är trött på att köra in i den där väggen om och om igen, har stångat mig blodig för att nå fram, men här är det en återvändsgränd, för stunden hur som helst. Nu är det positiva tankar och en glad Sara som prioriteras. Så.

Idag ringde klockan 08:00, jag släpade mig motvilligt upp och tog en timmas morgonpromenad. Det var första steget av nystarten. Trögt var det, men det gick och jag har all rätt att vara nöjd nu. Har tagit tag i undersökningsplanen igen och gjort en liiten insats. Nu tar vi oss ner till stan jag och bejbi, för lunch och kanske någon form av shopping och ett par ärenden. Verklighetsflykt, en stund till.

Pages:

En kommentar till “It's a new beginning”

  1. emma skriver:

    men sara vad du är redig som går upp kl åtta o promenerar!! de skulle jag bara få för mig om jag hade hund tror jag!

    Ses på träningen strax!

Lämna en kommentar