I'm having the time of my life

Helt underbar kväll igår! Mysig tjejfest hos Jenny, charader och tårta och sedan utgång på Bogrens med massa dans. Riktigt roligt var det. Vi tog typ 200 bilder med min kamera, så mycket partypics lär det bli framöver. Jennys nya kattunge Caspian (och ”gamle” Sesam så klart) var kvällens underållning, han är så söt att det är svårt att ta ögonen från honom.

I morse fixade jag en stor härlig brunch medan älskling gick morgonpromenaden med Ville. Bakade scones och fixade fruktsallad, grapefrukt och massa annat gottigt. Har haft en slapp söndag annars, vi har varit ute på en timmas promenad med Ville i höstsolen i eftermiddag bara. Nu är det dags igen, kvällspromenad med bus på grusplanen, sen dyker det nog upp fler bilder på snygga brudar och tokig hund här före vår TV-kväll här. Börjar min nya praktikplats i morgon. Nervöst? Faktiskt inte!


The brunch

Pages:

En kommentar till “I'm having the time of my life”

  1. Ida skriver:

    Ja det var helt underbart att få koppla av en stund, det var precis vad jag ville den här helgen. Ser ut som du också har haft trevligt fast på ett annat sätt ;)

Lämna en kommentar