Dan före bästa dan

Torsdag. Fredag i morgon. Yay!

Jag vaknade nog på rätt sida idag, men det är fortfarande trögt att komma igång. Jag ska ta mig iväg och sätta mig och hårdköra på biblioteket en stund tror jag, för att få det gjort liksom. Det finns för mycket som distraherar hemma. Tyvärr. Här finns möjligheten att gå och lägga sig under täcket igen, eller bara kramas hela dagen. Det vore nåt det ;)

Annars, CSN-pengar kommer idag. Det var ju bra, så att hyra kan bli betald. Då går de flesta pengarna åt, sen blir det att räkna och snåla i 4 veckor till nästa CSN. Man vill ju få leva lite också. Men såklart är det inte så illa alls. Gud, jag vill ha ett jobb. Utan skola-biten alltså, för jobb kan jag nog få. Jag är trött på CSN och arbetslöshet, så att jag vill kräkas över det. Men såklart är det inte så illa alls.

Det här var nog dagens Sara-filosofiska inlägg (men det här är min blogg och jag tänker inte svara för att jag skriver ner mina tankar i den), nu skakar jag av mig allt sånt. Tankarna på det. What doesn’t kill me makes me stronger.

Pages:

En kommentar till “Dan före bästa dan”

  1. Som jag känner igen mig, vill också ha ett jobb. Pausa studierna.

Lämna en kommentar