Butterfly effect


Pictures by me, Haga 2008.

Mittenfjärilen är min favorit, men det är nog bara för att jag vet att den är helt klarblå när den slår ut vingarna. Synd att bilderna blev så korniga på sina ställen bara. Men jag gillar dom ändå. Det är lite regnskogsfeeling över dom, det var rejält varmt och fuktigt därinne. Fjärilshuset.

Pages:

En kommentar till “Butterfly effect”

  1. Kristina skriver:

    Shit pomfrite, var inne här för typ några minuter sen, och sen råkade jag halka in igen och då var det uppdaterat! Coolt! Du är så duktig på att blogga =)

    Jag var ute på fotorunda idag, får se om jag orkar blogga upp dom i morgon kanske =/

    Nu ska jag ha myskväll med mina kompisar här på jobbet, äpplekakan är i ugnen och vi ska se på Dobidoo!

    Hoppas vi ses snart Puss o kram!

Lämna en kommentar