Today

Idag åker vi hem. Har som vanligt massvis med bilder att ladda upp här, men det får vänta. Ska försöka njuta av solen de sista timmarna här i Stockholm. 16:45 sätter vi oss på x2000 hem till lilla Skövde och vår lilla nystädade lägenhet igen. Jag känner mig varken glad eller ledsen över det än faktiskt, det känns fortfarande inte riktigt som att vi ska åka hem, trots att jag har packat väskan och bäddat upp sängarna här. Strange. Men det kommer nog bli skönt, saknar familjen och hundarna och närheten och vännerna. Har i alla fall kommit fram till här uppe att jag inte skulle vilja bo så här långt bort från dom.

Det blir ialla fall en sista semesterdag nu, i morgon börjar jag jobba kl 7:30 på avdelningen Körsbäret på ”min” älskade förskola, sen börjar ju skolan i veckan också, och det är dags för intro -08 och kårjobb. Rooooligt! Men nu ska jag gå ut i solen.

Ps: just nu ångrar jag att jag inte tog min stora resväska hit upp, allt som vi shoppat får inte riktigt plats. Kommer bli tufft att få hem allt :p

Pages:

Lämna en kommentar