Spontan roadtrip

Nu är jag tokigt trött, men är ändå igång och röjer, städar och rensar. Åkte ju till mamma och pappa igår, åt god mat, tog en foto-tur till Silverfallet (vi missade fallet i våras, så det var perfekt att det har regnat så mycket det senaste. Vattnet forsade fram!), gjorde varma mackor och drack vin. Gick och la oss ganska tidigt i alla fall eftersom jag i gårkväll erbjöd mig att följa med lillebror till IKEA och handla prylar till hans nya lya i Göteborg. Det blev jag, Andreas och mamma som åkte, och det blev massor handlat. Jag som är ganska pank nöjde mig med tre vaser för 5 kr styck, plus 12 nya glas som jag fick av mamma :) Vi ska ju till IKEA i Barkarby när vi är i Stockholm, så jag har spanat in lite fina saker som vi ska köpa i alla fall :)

Men vi är som sagt igång och rensar ut en massa i lägenheten, det har blivit flera kassar hittills. Tvättmaskinen är igång, jag ska rensa avlopp och så ska vi ”ställa av” akvariet nu. Vi har pratat om det länge, men nu är det dags. Det där pyttelilla akvariet vi har tar alldeles för mycket energi och vi har inte lyckats få det bra och nu har vi inte så värst många fiskar kvar heller. När vi har en större lägenhet och mer pengar så ska vi skaffa ett stort fint akvarium i stället, som tydligen ska vara lite lättare att sköta.

Nej, dags att ta tag i de sista grejerna som står på schemat idag, vid 20-tiden ska vi bänka oss i soffan och busa med alla bilder som vi tog vid Silverfallet igår. Det var helt underbara ljusförhållanden där i trollskogen, så det blev måånga fina bilder. Dom kommer sen!

Pages:

Lämna en kommentar