Sjukling och fortsatt hotellkik

Isch, har mått illa och varit varm inatt, så jag sov bara ett par ynka timmar innan klockan ringde 20 i 5. Mådde helt värdelöst när jag släpade mig till jobbet, mådde illa och hade ont i magen, men jag bet ihop och kämpade nästan fram till kl 11 när jag blev avbytt. Hann i alla fall göra mina sallader, packa och väga dom innan jag gick hem och det var det viktigaste. Snäll chef som ringde in ersättare så att jag fick gå hem och lägga mig. Ibland kan man nästan få för sig att han är mänsklig… Hatar att vara sjuk från jobbet och lämna folk i sticket, men nu löste det sig ju. Gick hem och kurade i hop mig under filten i soffan och slumrade till några timmar. Nu har jag fått lite fika i dumma magen (bara hoppas att jag inte är magsjuk… :S) och ska strax lägga mig och vila igen.

Nu är det snart bara en vecka kvar till Stockholm (tjat tjat, jag vet :p) och jag håller fortfarande på och kikar på fina hotell som ligger centralt och bra, och som inte kostar alltför mycket. Hittat några stycken, framför allt ett par Scandic-hotell, som inte ser dumma ut. Får väl se vad det blir, vi kan inte boka och betala förrän jag har fått lön när vi redan är däruppe, så då kanske det inte finns några rum kvar (och då blir priserna dessutom högre upptäckte jag. Dumt.) Jag ska inte ta ut något i förskott den här gången :p Que sera sera!

Men nu ska jag vila mera, sätta på Hitta Nemo och somna till regnsmattret mot fönsterrutorna.

Pages:

Lämna en kommentar