Sista dagen i frihet

Usch. I morgon börjar skiten. Skolan alltså. Jag gräver djupt efter lite motivation i mig, men det är svårt. Det är sista terminen är mitt nya mantra, vi får väl se om det funkar. Idag har jag varit på stan och inhandlat en fin blå pärm där jag satt in mina scheman och PM och fina kollegieblock från Marimekko. Fina saker kanske gör skolan roligare. Jag hittade också en fin kofta på HM, en sjal till mig från Glitter och en sjal till Daniel från Emilio. Roooligt.

Efter shoppingen träffade jag Jenny för en mysig fika på Wayne’s Coffee, det var väldigt trevligt. Så härligt att träffa vänner där man alltid har något att prata om. Rusade hem från stan för att hinna till friskis med Emma där vi körde tuff medeljympa, det var gött det. Bra man har kommit igång igen :)


Fiiiiiiika! Fruktsmoothie och grov ost- och skinkfralla, mumma.

Men, nu ska jag allt ta och lägga mig i sängen och försöka att inte drömma mardrömmar om litteraturseminarier och uppsatsventileringar. Sweet dreams ni där.


Längtar tillbaka till Stockholm och semester med babe. Djurgårdsbron.

Pages:

Lämna en kommentar