Fotboll och simning

Fotboll att titta på (heeeja Sverige, wo wo wo!) och simning att göra sjäv. Jag är jätte-sim-sugen, så i eftermiddag drar jag med mig söt-sambo till badhuset för en timmas svettig workout :p Nah, så svettig blir man ju inte av simning precis, men tränad blir man. Skönt skönt. Ska se till att hinna med några timmar till i bassängen innan semestern, så att man kan ”koppla av” med gott samvete ;) Sen blir det nya friska tag när man kommer hem igen, jag och Emma ska göra friskis och svettis till vårt stammis-ställe igen. Lättare under vår och höst då dom faktiskt har gott om pass, just nu är det riktigt snålt.

Jag har en bra dag idag annars, pirr i magen av semestern-är-nära-känslan, ledig eftermiddag och bra jobbtider de kommande två dagarna. Pratat med mamma som var glad och planerar en tripp till Berg i helgen, lördag-söndag kanske. Dessutom ska jag börja skriva kom-ihåg-listor inför semestern och jag ääälskar listor. Organisera är roligt. Jag har bokat tvättstugan hela måndagen och jag är typ glad för det. Sara <— störd. Äsch. Så länge man har något att se fram emot så går det mesta bra tycker jag. Men nu ska jag packa simväskan och ladda lite mentalt. Tjing tjing!

Pages:

Lämna en kommentar