Utmaning?

Den här ”utmaningen” hittade jag på någons blogg, och vem som helst fick anta utmaningen. Jag vet inte om jag skulle kalla det en utmaning att fylla i en lista, kanske mest eftersom jag älskar listor. Here I go!


1) Vad åt du till frukost?
Lyxade med riktig utomlands-frukost, yoghurt med vattenmelon och vindruvor och toast med marmelad

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
Var väl bild från Billingen i söndags…

3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Gulligt från Daniel när jag jobbade igår.

4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet…
Typ gråsvart.
 
5) När var du arg senast?
Hmm. Kommer faktiskt inte ihåg. Shit, så ovanligt för att vara jag!! Har inte varit arg på något på ett bra tag känns det som.

6) Ditt bästa minne från skoltiden?
– Studenten!

7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Tja, tråkiga gruppindelningar och tjafs, men inga stora grejer.

8) Yoga eller löpning?
Egentligen inget av det, jympa, promenader eller simning är bättre. Men ska öva på mina löparskills!

9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Oxfilé eller min egen köttfärssås :)
 
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Cosmopolitan och SOLO händer ganska ofta, plus lite dagstidningar, bilagor och hundtidningar :)

11) Favoritkaraktär i deckare? 
Erik Winter!

12) Teveprogram du aldrig missar?
Eh… Kan inte komma på något alls. Följer en del serier, men inte slaviskt. Jo, Greys Anatomy kanske.

13) Vem är du avundsjuk på?
Just nu: folk med semester.

14) Din bästa revansch?
Har tagit revanch på folk som i mitt tidigare liv varit missunsamma och inte unnat mig att ha det bra. Här sitter jag med ett kanonliv, snart färdigutbildad, förlovad med världens snällaste människa och kan leva bra under vilka omständigheter som helst. Har dessutom underbara vänner, en underbar familj och underbara svärföräldrar som alla alltid ställer upp i vått och torrt. Right back at you!
 
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Sämsta är ju definitivt karln som bossade när jag och Jenny sålde jordgubbar en sommar. Körde med oss stackars småtjejer, lät oss ta lönen rakt ur kassan och tyckte att anställningsbevis var onödiga grejor. Härlig kille. Bästa är väl den jag har nu då eftersom han är den enda som finns kvar att välja på. Han är väl inte bäst alla gånger han heller, men helt klart bättre.

16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Inälvsmat, för att det verkar och låter vidrigt och det ser vidrigt ut.

17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Någon av de stora bloggerskorna eller företagarna på nätet, om hur man lyckas tjäna småpengar (eller stora) på blogg och kläder som båda är så fantastiskt roligt.

18) Kaffe eller te?
Båda, beroende på vad man känner för!

19) Skostorlek?
Typ 39.

20) Hur ofta är du på IKEA?
Så ofta jag kan :p Älskar IKEA, men det blir kanske bara 3-4 gånger per år.

21) Om du hade fem miljoner över – vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna…
Jisses, underbara tanke! Först och främst skulle jag köpa en fin resa till mig och bejbi, sen en av de grymma lägenheter eller hus som jag har spanat in på Hemnet. Sen skulle det bli en helt ny garderob och en fin digital systemkamera och presenter till nära och kära. Sen skulle jag vilja skänka pengar till välgörenhet och skaffa ett par fadderbarn.

 

Det var ju inte så svårt ;)

Pages:

Lämna en kommentar