Swimming and shopping!

Ja, det har min dag bestått av. Och fotat till EFIT så klart. Jag och älsk tog oss upp ganska tidigt i morse och åt lyxig frukost. Så sällan det senaste som jag haft tid att sitta i lugn och ro och äta. Gjorde härlig frukost som vi åt varje dag i Turkiet (aaah, minnen!), vattenmelon och vindruvor med naturell yoghurt och toast med marmelad. Lyx lyx. Sen tog vi oss i väg till badhuset och simmade strax över en timma med bara en jättekort paus för en puss, haha. Det var så otroligt skönt att jag har bestämt mig för att gå och simma i morgon igen! Man får passa på när man har lediga förmiddagar.

När vi hade duschat cyklade vi ner på stan, fikade grillad smörgås och sen har vi rea-shoppat en del. Jag fyndade ett par klänningar och ett par shorts/trekvartsbyxor. Rustad för semester! Nu har vi fikat vattenmelon och kaffe och jag ska strax ge mig av till jobbet. Har livsjouren ikväll, så jag är inte hemma förrän närmare 22:20. Isch, kommer vara trött och seg av all sol idag. Men nu blir det coopidoop!

Pages:

Lämna en kommentar