Sara the Saladmaker v. 2.0

Idag var jag Speedy Gonzales (eller hur det nu stavas) i salladsberedningen och gjorde alla tre salladerna (pizza, råkost och coopsallad) före frukost. Ett par arbetskamrater var riktigt imponerade kan jag säga ;D Ah well. Jag är så lycklig över kameran nu att jag är hur pigg som helst, trots att jag borde vara astrött efter nästan 12 h jobb. Jag har bara 8 jobbdagar kvar nu, sen blir det semesteeeeeer!

De kommande två dagarna jobbar jag kväll! Börjar inte förrän 17 i morgon och har livsjour fram till 22. Det är dags för EFIT i morgon igen, så det kommer bli en del fotande på dagen, och så ska jag och älsk passa på att gå och simma på badhuset. Motion! Det är inte så värst roligt under tiden man simmar, men det är extremt skönt efteråt.

Mest av allt just nu ser jag fram emot att få sova ända till 8:30 i morgon. Helt jäkla underbart!

 

Pages:

Lämna en kommentar