Saker som kan irritera

Ja, det finns en hel massa saker som kan irritera en tisdagkväll på Coop Forum (när man jobbar alltså):

# strulande pantmaskiner
# att bara hinna sitta 5 minuter av sin kvartsrast eftersom pantmaskinerna larmade (utan uppenbar orsak)
# kunder som inte förstår att en vara förmodligen är slut om den inte finns i hyllan
# kunder som har mage att fortsätta handla efter att vi har stängt
# fräckheten hos den ”kund” som öppnat ett paket rulltårta och ätit en bit av den och sen låtit den ligga kvar i disken.
# kunder som alltid måste tala om för mig vad specifika varor (speciellt kampanjvaror) kostar när jag scannar dom i kassan
# att jag alltid måste svara ”jadå, det har räknats av här” och se trevlig ut
# kunder som inte orkar vända streckkoden åt rätt håll på bandet
# de kunder som lägger upp mjuka varor före hårda på bandet och sedan skäller på mig för att brödet blir platt

Gud så trött jag är nu. Ont i fötterna har jag och magen värker av hunger. Orkar inte ens försöka hitta inspiration att fota några sista EFIT-bilder. Ska gå och lägga mig och peppa mig själv så att jag kommer iväg och simmar i morgon igen. Skönt att jag inte behöver vara tillbaka på jobbet förrän kl 20 i morrn. Gonatt!

Pages:

3 kommentarer till “Saker som kan irritera”

 1. zill skriver:

  Vet du vad..? Jag lägger ALLTID streckoderna åt rätt håll & om mitt bröd blir platt får jag skylla mig själv (fast det blir det aldrig, för jag lägger dom hårda sakerna först!). Glöm inte bort att du vär världens bästa SSS!!! *krama om*

 2. Fröken Svår skriver:

  Hejsan, tack så mycket för titten och den fina kommentaren.

  Kan inte annat hålla med om dina saker som irriterar. Vem öppnar en förpckning, äter och sen lägger tillbaka den??? Man ska aldrig sluta förvånas över folks idioti!

  Ha en bra dag!!

 3. Amy skriver:

  Haha, även om du har ”kunder” och jag ”gäster” så låter det som de har en gemensam nämnare vid namn Idioti.

  Jag har faktiskt aldrig tänkt på i vilken ordning jag lägger sakerna på bandet men å andra sidan skulle jag aldrig komma på tanken att klaga på kassörskan om något blir mos så det går nog på ett ut.

  Hade bäst!

Lämna en kommentar