Kanske något förvirrad?

Det är för mycket nu. Många tokiga tankar som snurrar och det verkar vara överladdat med information i min stackars skalle. Kanske dags att formatera minneskortet i hjärnan, jag vet inte. Det är alldeles för mycket tidiga mornar för mig, har gått runt som i dvala idag på jobbet. Om någon säger åt mig att göra något senare så säger jag bara ”okej” utan att ens ha registrerat vad det är jag ska göra. Häromdagen när jag hade börjat kl 6 kunde jag vid 8-tiden inte ens komma ihåg hur jag tog mig till jobbet. (Jag cyklar alltid men jag kunde inte minnas att jag hade satt mig på cykeln!) Otäckt. När jag sitter i kassan är jag ständigt på väg att lämna tillbaka beloppet som kunden ska betala i stället för växeln och frågar om dom har pin-kod när dom sträcker fram en hundralapp. SnurrSara!

Idag bestämde jag mig för att släpa mig till Friskis och köra pulsjympa och blev till sist riktigt motiverad! När jag packade ihop min väska (10 minuter för sent egentligen) kunde jag inte hitta mitt jympakort och jag kan inte minnas när jag använde det senast. Som tur var fick man träna ändå, men det var lite pinsamt att gå fram till receptionsdisken och fråga om jag fick vara med ändå. Passet gick hur bra som helst. Har kört det så många gånger nu att man vet vilka rörelser som kommer och kan ge gärnet. Efter passet satte jag mig vid ett bord och knöt skorna och ställde vattenflaskan på bordet. När jag knutit klart reste jag mig upp och gick och lämnade vattenflaskan på bordet, mitt framför receptionen. Pinsamt! Det var ju dessutom min Göteborgsvarvet-vattenflaska, ett av mina stoltaste stunder, eller vad säger du Emma? :p

Äsch. Har precis fått i mig en god smoothie på avocado, mango och Brämhults apelsinjuice, så nu ska jag och älsklingen ge oss ut på inlines och spana in ett par lägenheter som vi har bokat. Ja, vi ska spana på utsidan alltså. Solen skiner!

Pages:

En kommentar till “Kanske något förvirrad?”

  1. kristina skriver:

    Du börjar ju påminna om mig jue!! Jag går också omkring som en sombie de första timmarna på morgonen när jag måste gå upp så tidigt, kan ta hur lång tid som helst för mig att komma igång :/

    Vilken god smoothie, jag vill också göra sånna, men det kan jag inte :) Kan vi ha en tema kväll snart, göra smoothie? :D

    Ha en dunder kväll! Och en toppen helg :) Hoppas du får va lite ledig också, du är ju välkommen till mig i kväll om du vill :)

Lämna en kommentar