Kameralycka!

Äntligen har kameran kommit, och den är helt otroligt snygg ;D Håller på och laddar batteriet och det kommer inte bli klart innan jag åker till jobbet, så det får bli lite provfotande ikväll. Typiskt att man jobbar hela dagen i morgon också. 7-18!! Isch. Men fredag jobbar jag eftermiddag, så då blir det testning av alla funktioner! Då ska jag träffa Cattis för lunch på stan också, trevligt trevligt.

Men jag ska strax göra mig i ordning för jobbet, bland annat måste jag fixa om simnings-hår-knuten på huvudet till något annat. Den får inte plats under kock-mössan. :p Ska åka tidigare till jobbet för att svänga förbi Elgiganten och investera i någon liten kameraväska. Någon söt från Golla blir det nog, dom är hyfsat billiga ;) Well, dags att pysa!

Ha en fin eftermiddag alla.

Pages:

En kommentar till “Kameralycka!”

  1. Nice, vad har du köpt för fin kamera? :)

Lämna en kommentar