Jag vill ha fredag idag!

Ja, jag vet att bilderna i förra inlägget är helt tokigt kassa, men jag hade bara mobilen till hands. Nevnarien gjorde ett sånt inlägg med sin sommaroutfit för ett tag sen, och när jag skulle fota EFIT förra gången blev jag inspirerad. Haha. Det var faktiskt riktigt roligt. Kul att man kan ha skoj med de satans varma kläderna :p

Har haft den bästa dagen hittills i sommar på jobbet. Jobbet känns så mycket lättare när man inte behöver ödsla tid på tjafs och irritation och alla kan vara glada och snälla mot varandra. Me like, mer sånt åt folket. Jobbade iaf 7-18 och ikväll har jag och älsklingen varit ute på fotopromenad och testat våra nya kameror. (Daniel fick ju min gamla avlagda nu när jag köpte ny :p) Jag tror att det blev några riktigt bra bilder. Ska snart ladda över dom i datorn så får vi se sen :)

Annars, glada nyheter idag. Men jag låter bli att blogga om det. Saker och ting har ju haft en tendens att skita sig ordentligt för mig det senaste (även om det ordnar sig och blir bra ändå på olika vis) och jag orkar inte vara glad och skriva massa här om det sedan går upp i rök det också. Det tror jag så klart inte att det gör, jag är ju en evig optimist, men jag håller ändå tyst ett tag. För tidigt att prata om det anyway. Nu är jag toktrött, bara koppla in usb-kabeln och kika bilder nu, sen sova. Tillbaka i morgon, då blir det sushilunch med Cattis, kvällsjobb och sommarpub på kåren. Yay!

Pages:

En kommentar till “Jag vill ha fredag idag!”

  1. zill skriver:

    Och nu är det fredag, och sommarpub & zill kommer till Skövde… och hurra, vad bra ^^. Kram kram!

Lämna en kommentar