Bloggar från soffan!

Wiii! Nya datorerna är här och jag sitter nu och skriver i soffan med laptopen i knät. Lovely. Den är snabb, bekväm och jag älskar den redan.  Nu ska man bara vänja sig vid allt nytt, få över alla bilder och musiken från den andra datorn och installera alla program som ska in. Älsklingen min fixar nog lite medan jag är på jobbet i morgon ;)

Helgen var helt fantastiskt härlig. Fick massor av sol på oss, gosade mycket med hundarna, badade och klippte pudel, åt bär och pratade och hade det fint. Precis vad jag behövde. Kände mig riktigt pigg när jag vaknade inför jobbet i morse. Det gick dock över. :p Har haft huvudvärk och varit trött och seg. Lyckades ialla fall få med mig Emmasöt till Friskis för pulsjympa, det var skönt att få det gjort. Kommer ha träningsvärk i lite varstans i morgon!

Nu har vi sett på Ice Age 2 på Canal+ och jag känner att jag behöver sova. Börjar jobbet kl 7 i morgon och det känns nästan som sovmorgon! Hade tänkt ladda ner nån serie och se i sängen, men jag ska nog läsa i stället. Håller fortfarande på i Mias systrar, och den är himla bra, även om den gör mig djävulskt arg. Hur sådant kan få förekomma i detta landet är helt otroligt illa i min värld. Men det är intressant att läsa om.

Glöm inte spana in min EFIT. Sleep tight.

Pages:

En kommentar till “Bloggar från soffan!”

  1. Elan skriver:

    Roligt med nya datorer! :) Vi ska också införskaffa en ny i höst! Har du några tips? Peppkram

Lämna en kommentar