stop me june

Jag har haft en tokigt härlig dag, brorsan kom tidigare än planerat, så jag fick extra lång tid hemma hos mamma och hundarna. Har solat i bikini för första gången i år, lyssnat på lillebrors grymma gitarrspel, läst en bok (Åke Edwardsson – Vänaste land), ätit hemmagjorda hamburgare, fått i mig en hel liter svenska jordgubbar själv, gått långpromenad i skogen och fotat en del. Gött gött. Precis en sådan här dag jag behövde inför långdags-jobb på dagiset i morgon :) I morgon är också Daniels sista jobbdag, sen har han semester resten av veckan :). På onsdag ska vi åka ut till mamma igen och där få besök av min kusin som är dagmamma åt min andra kusins dotter. Roligt! Framförallt riktigt skönt med en så kort jobbvecka när det ska bli så fint väder. I’m happy!
Men, nu börjar det bli dags för sängen så jag kan fortsätta i min bok lite grann och sen sova mig pigg inför jobb 7:30-15:45.


Goa gubbar!


En sodastreamad gubbe i glaset.


En röd krypkrabat på promenad.

Pages:

Lämna en kommentar