Happy birthday to me

Hittills en riktigt fin födelsedag. Vakna bredvid älskling (trots dålig sömn i natt – åt för mycket tårta tror jag) och fick underbart present. Lugn frukost, kaffe och sedan handla med Emma. Hem och vända, sedan sushi-födelsedagslunch med älsklingen i stan. Nån timmas runtstrosande på stan och nu hemma för lite fika och vila. Troligtvis bara mys med min babe ikväll, kanske lyxa till kvällsmaten lite om jag får önska och äta tårtrester från kalaset igår.

23 år.

Kalaset igår blev helt finemangbra! Tack fina vänner som kom och åt och till och med hade med sig fina presenter. Jag gjorde min första prinsesstårta nånsin och den blev både snygg och god ;) Nu längtar jag bara efter att få min present från älskling ”på riktigt”. Posten ville inte som älskling ville ;)


Kalasdags, kakor, prinsesstårta och maräng-jordgubbstårta.


Kolla bara, dösnygg!


Present från älskling, SATC-boxen på väg till brevlådan :D


Ih, jag ska få gå på bio också!

Jag måste ju bara säga att jag har de allra bästa människorna runt omkring mig och garanterat världens bästa sambo. En av de mest genomtänkta presenter jag fått. Älska!

Dags att börja jobba i morgon. 06:00. Usch. Måste nu göra det bästa jag kan av mina sista timmar i frihet :p

Pages:

3 kommentarer till “Happy birthday to me”

 1. Elin skriver:

  Idag är det ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag. Hurra Hurra Hurra!!
  Grattis pü födelsedagen.
  Hälsningar Elin

 2. Elan skriver:

  Grattis i efterskott! Visste inte att du fyllde år! Hoppas dagen var bra, det såg så ut på bilderna! KRAM

 3. Stina skriver:

  Var faktiskt iväg och köpte mig hela serien i en box jag med efter att varit och sett filmen : ) den är ju så himla bra! Älskar verkligen sex in the city : )

  MVH Stina

Lämna en kommentar