Göteborgare, se hit!

Såg att min idol (skriver jag med ca 30 % allvar och 70 % ironi) Blondinbella gjort en jäkligt genomarbetad guide över sina smultronställen i Stockholm som jag gillade. Mitt problem är ju att jag inte ska åka till Tokholm, jag ska ju åka till Göteborg. På torsdag. Så, alla ni underbara, goa götteborrgare där ute, nu vill jag veta, vilka är era smultronställen och var finns dom? Fik, (sushi), resturanger, klädaffärer, skoaffärer, väskbutiker, glass-ätar-places, picknickställen, ja, allt. Tell me, please! Lovar att tala om ifall jag varit där :)

Friskisjympa utomhus var tokrokigt, fast lite knöligt och gräset kittlades när man gjorde armhävningar. Men ändå! Roligast var när ett litet möhippe-gäng tittade förbi och hänge på passet. Med slöja på bruden och allt. Nu ska jag belöna mig med en flaska Loka likes Asia, trots att det nog borde vara ett glas vin för att fira vår semestervecka. We’ll see…

Jag och älskling i Göteborg -07

Pages:

En kommentar till “Göteborgare, se hit!”

  1. Cornelia skriver:

    Hej sara Tack för senast. I göteborg ska ni absolut besöka cafe brulle ligger bredvid butricks grymt bra cafe med jätte goda sallader och hembakat bröd. Vill ni ta en drink med fin utsikt ska ni bege er till Gothia tower (korsvägen) högst upp finns Sky bar grym utsikt. Bästa glassen hitta rni på danskavägen Lejonet och björnen hemma gjord glass till bra priser, super god. Trevlig resa:) kram cornelia

Lämna en kommentar