Barnlogik #2

Mycket klok femåring: – Men, det heter ju miss-sommar! Då har man ju missat sommarn!

Härligt med små västgötska ungar. Det är nog inte alltid så lätt att få svenska språket helt rätt om man växer upp här :p Fast jag har nog lyckats okej ändå, jag kan de flesta reglerna för svenska språket, sen följer jag dom inte alltid när jag pratar ;) Men jag kunde i alla fall förklara att det egentligen heter mid-sommar, men att det ibland låter som miss-sommar, och att det betyder att man är i mitten av sommaren, men inte vet jag om han blev så mycket klokare av det.

Hur som helst har jag alltså jobbat idag, dagis, 7:30 – 16:30. Idag var sista dagen på dagiset som jag vet om, på onsdag nästa vecka börjar ju mitt schema på Coop. Men jag hoppas att jag får till några dagar till i sommar. Kommer sakna mina goa barn, barnlogik, blöjrumpor, goskramar, lässtunder och obegripliga samtal.  Idag har vi iallafall firat midsommar med hela förskolan, föräldrar, midsommarstång, jordgubbstårta och tillhörande ösregn. Skoj var det!

 Är trööööött! Funderar helt allvarligt på att hälla upp ett halvt glas vin att smutta på tills Daniel kommer hem. Stackars honom att jobba till 18:00 dagen före midsommarafton. Men vi ska ha helgmys ikväll och sen åker vi hem till mina päron ett par nätter i morgon. Ska bli gött att vara på landet! Men, nu ska jag photoshopa lite för att få tiden att gå.

Pages:

Lämna en kommentar