Att göra eller inte göra

Idag har jag jobbat. På förskolan. 7:30-12:30, riktigt skönt med en kort dag med tanke på hur mycket jag jobbar denna veckan och framöver. Vi gick på utflykt med barnen till en lekplats där vi fikade och åt glass. Mysmys. I morgon ska jag jobba 7:30- ~15:30 och hoppa runt bland lite olika avdelningar beroende på var jag behövs. Spännande!

Sedan jag slutade har jag varit och handlat, lagat mat, ätit mat, fått besked om en godkänd uppgift från skolan och varit ute på en timmas powerwalk. Det titeln syftar till är att jag inte kan bestämma mig för om jag också ska gå på Peters roliga aerobic ikväll eller inte. Men det lutar åt att jag vill det. Fast jag vill gärna ha trevligt Emma-sällskap, men jag får inte tag i Emma. Typiskt! Men, kanske att jag kan ta mig iväg ensam, köra gärnet och sen belöna mig med massa slappande i soffan tillsammans med nya Cosmopolitan och en glass, kanske till och med en söt pojkvän. Nu ska jag i alla fall diska!

Pages:

Lämna en kommentar