Valborg kom och gick…

Inget bloggande igår, hade för mycket att göra. Jobb, storhandla, laga mat, mysa och sen har jag fått för mig att jag ska lära mig designa min blogg själv. Det är otroligt roligt. Jag har aldrig lärt mig illustrator, men nu så! Det börjar ta sig och snart har jag en header klar. Det är bara så svårt, för man ser alla fina designer som duktiga människor gör, men sen är det otroligt svårt att förstå hur de gör effekter och sådant. Men, jag kämpar vidare. Hoppas att det inte ska dröja allt för länge innan min första design alá Sara kan ploppa upp här.

Hade det otroligt mysigt på valborg! Erics lägenhet var fin, maten var svingod (fläskfilégryta med röd curry och kokos med jasminris) och sällskapet trevligt. Det blir definitivt fler sådana middagar! Jag brukar sällan laga asiatiskt (äter ju alltid sushi iofs, men det är ju något jag inte lagar själv så ofta) men fick verkligen mersmak. I kväll ska vi laga kycklingfilé med röd curry och kokosmjölk :p Det var ju så gott!  Men innan dess ska jag hinna design-pilla massor, och cykla ner till stan och köpa t-shirt och hämta sushi till lunch. Börjar redan bli hungrig!


Valborgsdukning.


Sara och Eric lagar maten. Tack för en härlig kväll!

Pages:

Lämna en kommentar