Tisdagstrudilutt

Glad i magen. Vaknade till vid 7:50 av samtal från en avdelning på min lilla favoritförskola, de ville att jag skulle komma in och jobba så fort jag bara kunde. Upp, kläder, tandborste, iväg. Haft en riktigt fin dag, jobbat på ena syskonavdelningen. När jag slutade cyklade jag förbi Coop och handlade för veckan och åkte sedan hem. Har pluggat lite i solen och legat och snackat med Kakan. Det känns så avigt när folk man tycker om flyttar härifrån. Det är det sämsta med studentlivet, när alla flyttar vidare. Utom jag då, som stannar kvar :p

Jag har 10 stycken blommor att plugga in tills på torsdag. Hade ju tänkt ha två lediga dagar för att plugga och tvätta och städa, men får visst jobba i morgon också. Den ena småbarnsavdelningen denna gången. Rooligt! Jag öppnar på morgonen, ensam, det blir spännande. Sjukt tidigt man måste gå upp. Men, slutar redan 13:30, så det får bli hårdplugg efteråt. Sitter och glor på Gossip Girl nu, sen blir det lite mera TV och bläddrande i nya SOLO innan sov-dags. Trött idag, var på pulsjympa med Emma förut, men det gick inte alls lika bra som igår, trögt och jobbigt. Hoppas på ett bättre pass i morgon. Mera TV nu och hålla tummarna för en riktigt fin och solig dag i morgon!

 

Pages:

En kommentar till “Tisdagstrudilutt”

  1. emma skriver:

    tack för gympapasset. vaknade med träningsvärk i ena skinkan idag. aj! men känns bra. för då känns det ju som att man tagit i liiite iaf!

    Hoppas det gick bra med öppningen idag?!

    Hare prima!
    kram hej, hööörs

Lämna en kommentar