Strawberry dreams :p

Jag älskar redan den här dagen! Vakna med solen in genom det öppna fönstret, lyssna lite på radio, lugn och ro. Vi har kommit upp hyfsat tidigt för att vi ska hinna med allt som jag planerat idag, haha. Det ska städas, solas, lunchas och färgas hår. Blir inget avancerat städ, för mitt huvud är väl medvetet om att vi drack vin igår :p Satsar på att bättra på brännan för ikväll i stället :D Sen ska vi brudar nog fixa lite käk för i kväll också. Lite grillkött kanske?

Det blev riktigt god mat igårkväll, den italienska pajen var nog nästan den godaste pajen jag ätit. Mums! Efterrätten blev inte så dum den heller. Blir definitivt en repris på den ikväll, fast kanske inte lika stora :p Men, inte tid att sitta här mera, ska plocka fram dammsugaren och ta mig en svängom :)


Har ni sett en snyggare jordgubbe? :D


Inte äckligt!

Pages:

4 kommentarer till “Strawberry dreams :p”

 1. Michael S skriver:

  Såg riktigt smarrigt ut. Vilka ”gottegrisar” ni är!
  Fortsätt och njut. Livet e kortare än man tror.
  Micke

 2. emma skriver:

  fy va smarriga de ser ut!! :-D

  gottgottgott!

 3. Kristina skriver:

  gud. den där efterrätten vill jag ha recept på :) Tack för igår förresten!!

  kram!

 4. Ida skriver:

  Tack så jättemycket, vad glad jag blir :D

  Det där såg inte nådigt gott ut :)

Lämna en kommentar