SOMMARLOOV!!

Frihet. Äntligen.

Det är så typiskt för oss lärarstudenter att få knalla omkring i skogen, ha med matsäck, prata om blommor och lyssna på fågelläten, leka lekar och klä ut vära lärare till bin och daggmaskar. Herregud. Men, det har varit en rätt okej dag, och min blomredovisning gick bättre än väntat. Så nu har jag typ sommarlov. Verkar inte få något jobb tills i morgon, känns riktigt skönt faktiskt! Första lediga dagen, på riktigt. Inga skolmåsten. Wiiie!

Har inte bestämt vart kvällen ska ta vägen än, några klasskompisar ska samlas i Boulognerskogen, några kompisar ska examensfesta och jag måste lyckas välja om jag vill/orkar vara med på något av det. Jag är ju himla taggad inför bartömningen på lördag annars, kanske spar mig tills dess. Får se! Först och främst ska jag fira lite med step up på Friskis. Jag är så himla party! :p

Pages:

En kommentar till “SOMMARLOOV!!”

  1. Elin skriver:

    Hej.
    Grattis till sommarlovet…..!!
    Följer gärna ditt liv hemma i Sverige. =)
    Ha det gött

Lämna en kommentar