Säng säng säng

Börjar med en bild tillägnad Micke och Monica, se så fin sängen blev med alla kuddar :) Love it!

Vicket på förskolan idag gick precis hur bra som helst! Det var härligt att få ta rollen som en i arbetslaget och inte som ”praktikant” vilket det mest känns som när man varit där på VFU från högskolan. Dom ville att jag skulle jobba redan på torsdag igen, men då har jag tyvärr obligatoriskt i skolan hela dagen :( Hur som helst, jag har läst sagor med knät fullt av tvååringar, bytt några blöjor, puttat fart på gungor, tröstat gråtiga barn, pärlat halsband, torkat kladdiga händer, bäddat ner vilo-barn i vagnar och fått potatisgratäng på tröjan. Jag älskar dagis.

Åkte hem till älskade mamma sen, åt mat, klippte Ville och njöt av att vara från stan en kortis. Längtar så till helgen, då blir det Berg igen med Daniel, grill, förhoppningsvis rödvin och ESC och ännu mer förhoppningsvis: bra väder. Nu är jag helt färdig, så nu ska jag lägga mig i soffan, se Gossip Girl och DH och ladda för exkursion med natur-Stellan i morgon.

Pages:

3 kommentarer till “Säng säng säng”

 1. Kristina skriver:

  Jag älskar att byta blöjor, läsa sagor och pärla pärlhalsband. Jag vill också bli fröken. Fröken Kristina!

  I helgen ska jag göra det för då ska Rikards ungar med ner till kusten Wee!

  Ha en toppenbra helg. Hoppas vädret blir fint både i Berg och i Kungshamn!

  Kram m m m

 2. emma skriver:

  jag vill också vara förskolefröken! men vilken tur att jag läser till det:-D

  Du vet redan att jag tycker erat sovrum ser ut som ”när äntligen hemma har varit på besök och ändrat o grejat”. aasasnyggt!

  friskis snart! tjaoo

 3. Elan skriver:

  Den där gavleln skulle jag vilja ha! Så fint tycker jag! Lämpligt med förvaringen också! Avis! :)

Lämna en kommentar