Runaway train

Jag förundras över hur dagarna bara flyger iväg på våren. Det är redan fredag i morgon och vi har bara två dagar kvar i skolan, måndag och torsdag nästa vecka. Sen är det sommarlov. Ish. Ikväll önskar jag att jag kunde klona mig själv i morgon så att jag kan jobba både på Coop (vilket jag ju ska) och på förskolan (vilket jag fick tacka nej till idag eftersom jag ju alltså ska jobba på Coop). Men jag är glad. Förskolan har velat ha mig där 3 dagar denna veckan. Hoppas massor på nästa vecka. Dreams are coming true, haha.

Pages:

En kommentar till “Runaway train”

  1. Kristina skriver:

    Kul att du är eftertraktad på arbetsmarknaden! Det är bara för att du är så grym! Blev det någon pudelshow i helgen då? Kom ju hem igår kväll och trodde jag skulle få 5-6 st inlägg att läsa i din blogg. Men inte då? Konstigt.

    Nu ska jag och Vilja gå prommenad upp till Vristulven och bada (eller inte jag)

    Hoppas du hinner blogga idag :) Kram!

Lämna en kommentar