Pingstdagen blev inte så tokig

Ingen picknick, men vi la några saker åt sidan och tog oss ut på en liten cykeltur i alla fall. Var på Jysk och köpte innerkuddar till kuddfodralen som Daniels föräldrar köpte med sig från Thailand (dom är såå fina, tacktack!) och handlade lite akvariesaker på Djurmagasinet. Vi åkte sen till Plantagen för att kolla lite krukor och sådär, men kommer behöva transport i form av bil när vi ska handla där. Vi tänker ju på miljön jag och Daniel, så vi cyklar bara ;) Blev lunch/middag på Max efter det och sen hem för att ta tag i allt nödvändigt här hemma. Har tvättat några maskiner och börjat göra ren lägenheten från hundhår :p Daniel är igång och städar akvariet. Kommer bli så fint! Jag ska sätta igång och damma och vika lite kläder, behöver vara lite nyttig till innan det blir söndagsmys i soffan!

Men bjuder på några bilder från gårdagen, pingstafton och konfirmation!


Lillebror och älskling cool-posar utanför kyrkan.


Flaggdag var det.


Lake Eggby. Där har man badat och fiskat många gånger i barndomen! ;)


Några enkla tulipaner.

 

Pages:

Lämna en kommentar