Lovely weather

Herregud vilket sommarväder! Vill gå ut och sätta mig och läsa i solen, men då får hundarna vara ensamma inne så mycket och jag skulle få dåligt samvete om jag läste något annat än kurslitteratur på dagtid och jag har ingen kurslitteratur hemma att läsa för närvarande. Illa. Får ta vara på solen efter lunch, långpromenad med hundarna först och senare ska jag och Emma göra en repris på vår tur på Billingen i förra veckan. Blir ca 2 h promenad då också, gött.

Har varit på fältstudier med Heléné och spelat ett mattespel med ett gäng 8-åringar. Uppgiften kändes bra iaf, så nu måste vi bara skriva en rapport på det också. Vi åkte och handlade efteråt, så snart ska jag fixa lunch bestående av grekisk sallad, stekt halloumi och hemmagjord tzatziki. Mumma! Shit, jag kommer verkligen föräta mig på oliver, tzatziki och halloumi på Rhodos. Nästa vecka är det bara 3 månader kvar! Ih!


Namnam!

Pages:

En kommentar till “Lovely weather”

  1. fraigo skriver:

    Vad fint det blev här i bloggen, och damn, vad gott det såg ut!! :D

Lämna en kommentar