Hur skulle ni gjort…

…om ni hade sopat golvet efter en julfest och fått ihop en hög med sand, sågspån, granbarr, järnfilsspån och socker och nu fått i uppdrag att skilja de olika sakerna åt?

Ja jösses, lärarutbildningen alltså. Jag hade överhuvudtaget inte läst på faktakunskaper eftersom vi skulle ha tentor på våra didaktiska kunskaper, men det skulle tydligen knökas in ämnesteori i det också. Underbart. Densitet och sånt. Fyra frågor eller nåt om saker som flyter och sjunker och smälter och jag som aldrig har varit intresserad av naturkunskap har inte blivit det under den här utbildningen heller. Crap. Vet med säkerhet att jag svarade fel på vad som händer med vattenytan i glaset när isbiten smälter, men fan ta dom om man måste skriva omtenta om man missar en liten fjuttgrej. Fast jag kan mycket väl ha tabbat mig på fler saker.

Aja, avreagerat. Sådär. Nu kan jag släppa detta i typ 3 veckor, så får vi se sen. Nu är det ju helg! :D Ska på pulsjympa med Emma i kväll, som uppladdning inför helgens trevligheter. Blivit mycket träning denna veckan, jympa i måndags, Billinge-promenaden i tisdags, pulsjympa i onsdags, danspass igår och pulsjympa idag. Blir nog bara promenad i morgon, vill inte slita ut kroppen alldeles. Men det är härligt att träna :D Har fortfarande inte bestämt hur jag ska spendera resten av dagen, hade jag haft pengar hade jag velat shoppa. Kommit in nya fina grejor på HM som jag är sjukligt sugen på. Men nu får jag hålla hårt i slantarna ett tag. Hittade lite fina grejer på stan igår dock, ska ladda över bilder i datorn så ska jag lägga upp dom här sen.

Pages:

Lämna en kommentar