Gullvivan ute i backarna står

Eller ja. Idag har jag suttit i en polisbil! Det var ballt. Det är något jag aldrig gjort förut. Jag var nästan lika lyrisk som alla två-tre-åringar, fast jag döljde det bättre. Vi sjöng polissånger för poliserna, sen fick vi se när tjej-polisen satte på blinklampan och höra sirenen. Ballt, I tell you! Ett par av barnen började gråta när de fick höra att polisen skulle hälsa på. Vilken respekt! Dom trodde direkt att polisen kom och skulle hämta dom för att dom springer inomhus på dagis fast dom inte får.

Jag har alltså jobbat idag. Öppnade kl 6:30, gick toppenbra. Kramats med goa småbarn hela dagen, men nu är jag astrött. Har försökt läsa på mina stackars blommor till redovisningen i morgon, men gullvivan är den enda jag kan någorlunda. Primula veris. Det är bara för att jag själv gjort broschyren om den. Well, ska läsa lite innan jag somnar i kväll och gå upp och råplugga tidigt i morrn så kanske något fastnar. Är så tokigt trött ikväll att jag ger blanka fasen i allt vad träning heter och myser till det i soffan med älsklingen i stället. Jag ska bara duscha av mig, sen ska vi gå och handla nåt gott. Adios amigos och flower power på er!

Pages:

En kommentar till “Gullvivan ute i backarna står”

  1. emma skriver:

    ååh polisen! de skulle ja med vilja träffa!!

    Lycka till med blomredovisandet idag! kraaam!

Lämna en kommentar