Den här veckan dödar mig

Usch! Känner mig exremt gnällig, men det är tufft nu. Blir nog inte klar med min matteuppgift idag, hur mycket jag än vill. Det blir att gå upp tidigt innan redovisningen (av en annan uppgift) i morgon och skriva klart. Börjar inte förrän 10 i morgon och jag har ju varit så pigg på mornarna nu, så det blir nog inga problem. Måste bara tänka massa goda, glada tankar så att jag inte sitter och stressar upp mig mer över detta ikväll nu, för det låser sig bara i plugg-delen av hjärnan då. Det resulterar bara i att jag mår dåligt. Ska bara koppla av och tänka att det ordnar sig.

Promenaden med Emma gick riktigt bra och vi hade bra tempo idag :) Klarade det på under 2h. Grymt! Längtar så tills på lördag nu, då blir det bilutflykt till Hjo och sedan grillning och polkagrisglass med Emma och Kristina. Weee :) En riktig heldag! Men, för tusan, nu ska jag ta med mig kollegieblocket och läroplanen till soffan, där kanske det dyker upp fler smarta tankar!

Pages:

2 kommentarer till “Den här veckan dödar mig”

 1. emma skriver:

  du vet Brasse, i ”fem myror..” (han har alltid varit min idol) Han säger ju alltid Fel fel fel fel! när eva o magnus gissar det rätta svaret i latjolajban-lådan. jag säger fel fel fel fel! åt din rubrik! inget dödar dig sara! du kommer fixa veckan galantius fantastico, sådeså!

  Hare bäst! danke för promenaden, kraam

 2. Kristina skriver:

  Om du känner att du håller på att dö. Ring mig i tid, så jag hinner komma och ge dig hjärt och lungräddning.

  Vore så himla tråkigt om du dog nu.

  Krisso

Lämna en kommentar