Vill flytta!

Ih, varit och sett lägenheten ikväll, och där kan jag absolut se mig själv bo ett antal år! Bort med tapeterna i alla rum och vit färg på väggarna är dock en nödvändig start om jag inte ska må dåligt. Tapeterna var gräsliga och jag vet inte vem som valt den röda fondväggen till de ljusblå luckorna i köket, men det är ju bara småsaker som man löser lätt. Som sagt, vit färg på väggarna och fondväggar som jag själv väljer (med Daniel på ett hörn) så skulle jag trivas prima. Balkongen var stoooor! Så, nu håller vi alla tummar vi har, okej!?

Varit riktigt trött och omotiverad till allt halva dagen idag, men efter lunch tog jag mig i kragen, diskade, tvättade och gick en lång powerwalk i solen. Är ledig i morgon och har redan gjort de flesta sakerna på to-do-listan som jag hade skrivit. Härligt! Behöver dock handla en del i morgon och sedan fixa matlådor för resten av veckan, måste få ordning på kosten ordentligt igen. Har redan planerat flera saker jag ska laga :)

Har faktiskt lyckats ladda upp de få bilder från damsittningen som fanns i min kamera, men väntar fortfarande på lillebrors, gissar att de är bra mycket bättre i kvalité och kanske visar större del av våra fina klänningar :)


Under minglet.


Ettan och Tvåan på nya Sara-äventyr!


Med Jenny-babe. Jag tyckte att jag fick höjd på min lugg, men den var ju bara en fis i rymden jämfört med Jennys!

Härligt att jag ser så trött ut på alla bilder. Men. Jag är iaf trött nu. Ska tända ett ljus i fönstret för Engla strax, och placera mig i soffan och zappa mellan Cashmere Mafia och Studio Belinda. Blondinbella kommer ju tydligen dit och snackar om sitt ”modebloggande” och det får man väl knappast missa!

Pages:

Lämna en kommentar