uppsnärjd i det blå

Oh my gosh! Var egentligen inte alls så sugen på att träna efter det sega passet igår, men eftersom Emma är världens bästa träningspolare och Puls-Peter har världens roligaste pulsjympa så vi tog oss dit och körde järnet! Det går inte att beskriva för någon som inte varit där, men det är så tokigt grymt när många av jympa-människorna på golvet börjar tjoa och komma med hejarop när vi alla är på väg att dö i slutet på passet. Sista låten är verkligen 10 minuter och 23 sekunder och det finns inte en chans att vila. Så härligt! Det är så gött att känna hur lätt man börjar kunna hämta andan numera. Kondition på väg, hell yeah! Nu ska jag och Emma börja springa med Billinge-klubben också. Tjiho!

Nog med träningssnack, även om jag känner mig helt euforisk och pigg efter passet. Kakorna blev nog bra, jag har inte smakat, men gav en till Daniel så att jag skulle veta om jag kunde bjuda på dom i skolan i morgon och dom verkar duga :p Fina blev dom i alla fall!


Ett gäng kakor!

Jag börjar faktiskt se slutet på det jobbiga redan idag. Snart är det faktiskt helg (på lördag eftermiddag i alla fall) och nästa vecka har jag redovisning på måndagen och omtentan på tisdag, sen kommer det en lite lugnare period igen, med fler schemafria dagar. I morgon är det 6 veckor kvar till sista redovisningen, sen är det sommar och sen har jag bara en termin kvar. EN TERMIN! Det är ju absolut ingenting.

Men nu blir det duschen och inväntning av kvällens höjdpunkt: säsongspremiär av Sex and the city. Som jag har längtat! Jag som fortfarande inte fått tummen ur och beställt boxen är jättelycklig. Missa inte hörni!


Wiii!

Pages:

Lämna en kommentar