to the good times

Inne från härlig glass-tur med Emma och rottisen Jenta. Det var längesen jag kände mig så här lugn och avslappnad. Vi har mest suttit på en bänk i solen, pratat och pratat och haft det härligt. Dom ringde från jobbet till slut också och jag fick riktigt bra tider för helgen, 10-14 i morgon och 10-13 på söndag. Det blir i alla fall lite pengar och jag får samtidigt njuta en hel massa av helgen. Lördag blir det Jönköping, IKEA och A6, skoj skoj!

Helnöjd idag, fått ett fint halsband av en klasskompis som jag beställt av henne. Det är ett sådant som jag letat efter hur länge som helst. En lång kedja med ett enkelt hänge, inte för stort och tungt eller pråligt. Jag tyckte att hennes var så snyggt, och så visade det sig att hon hade gjort det själv och gärna gör smycken på beställning! Beställde ett med en gång :) Känner på mig att det kommer bli väldigt välanvänt. Nu är det tea-time här och sen blir det en längre kvällspromenad med sambo och hund-troll. So long!


Dreglar över Emmas korvbit.


Söt och duktig tjej!


Emma och Sara i solen.


Spex spex!


Med fina halsbandet!


Söta i solen.


Rottweiler-closeup. Jag älskar att titta på rottisar, så himla fina! En sån kanske man skulle ha om man skulle ha något annat än pudel som bruksras i framtiden ;)

Pages:

3 kommentarer till “to the good times”

 1. emma skriver:

  schnygg schnygga bilder:-D undrar om det är motivet eller kamerakvinnan som gör det?;-)

  Tack för glassen!

  mm, ja nu när du säger det så ser de mörkare ut. wierd! men men!

 2. åh vad roligt! :D
  Tack! :D

 3. Karin skriver:

  Hej Sara! Det är jag som är Jentas matte och jag hittade hit från Emmas blogg. Vilka FINA bilder du har tagit på Jenta, är det ok om jag lånar några om jag skriver ut ditt namn?
  Ha det så gott.
  mvh Karin och Jenta

Lämna en kommentar