Söndag och snörvelnäsa

Mjaha. Jag som trodde att min echinagard-kur verkligen hade hjälpt kände mig igårkväll bara sämre och sämre och hade till slut både lite feber och huvudvärk igen. Suck! Skulle ha gått ner på stan och druckit vin med några klasskompisar igår, men det fick som sagt bli grekiskt och film här hemma. Maten smakade i alla fall prima och innan dess hade jag lyckats en sats muffins, trots att det kändes som att benen inte orkade bära mig riktigt. Men alvedon och en snäll älskling hjälpte till. Gjorde ”fuktiga choklad- och kokosmuffins” från en kokbok vi köpte på rean. Freak som jag är bytte jag dock ut vetemjölet mot fullkornsdinkelmjöl, standardmjölken mot minimjölk, creme fraiche mot mini fraiche och mjölkchoklad mot marabous mörka choklad med halloncrisp. Mums vad goda dom blev! Inte så fuktiga, men det beror säkert lite på ingridienserna också.


In the making!


Ute ur ugnen.


Tadaaa!

Det blev bara en film igår, för sen fastnade vi i Enemy at the Gates på TV och sen somnade jag. Vi såg Flood i alla fall och jag tyckte att den var riktigt bra. Rekommenderas! 2 days in Paris får bli en annan dag. Jag ska snart försöka lägga mig i soffan och titta på TV och fokusera på att bli frisk. Har bara så svårt att koppla av när det finns så mycket annat jag vill göra. Har precis börjat verkligen anstränga mig för att lära mig bildredigering i Photoshop och det är så roligt att man inte vill sluta. Sådana här dagar blir jag så less på mig själv för att jag inte skickat efter Sex and the City-boxen än, för då hade det varit svårt att slita mig från soffan. Ska försöka vila lite i alla fall, det kan behövas. Tror att jag hade feber i natt också, för jag drömde så mycket skumt. Bland annat att någon brud jagade mig över hela världen. Först var vi barn som slogs, sen blev vi äldre. Ett tag såg bruden ut som Pamela Anderson och jagade mig med knivar och kaststjärnor och en stund senare var vi alla deltagare ur Top Model. Weird.

Pages:

En kommentar till “Söndag och snörvelnäsa”

  1. emma skriver:

    va goooa de ser ut! nån över;-)?

Lämna en kommentar