Solpromenad

Mja, dricker man en del vin så mår man ju som man förtjänar dagen efter. Har varit seeeegt idag! Men promenader med hundarna har det blivit och solen har värmt riktigt skönt. Släpade med Daniel på en lång fotopromenad med Ludde och Linus och fick en del fina bilder. Inte en enda bra bild på mig dock, det är precis som det brukar vara. Jag måste nog öva på att vara framför kameran också, ser tokigt stel och knasig ut på alla bilder. Men jag bjuder på det så länge! Lite (många) bilder kommer här:


Glad att se Daniel.


Först skulle vi busa och trassla till det.


Garpaparken.


Garpadammen i solen.


Birds.


Linus kollar in fåglarna. Söööt!


Oss. Var konstigt ljus i bilden, så den fick bli svartvit.


Sol sol sol!


Daniel fick modella lite.


Schnygglo! Älskar den här bilden.


Ankan jagar sin fru!


Blomster!

Puh. Sidan strular lite här, så det tog lång tid att få upp alla bilder. Längtar än mer efter en riktig kamera när man är ute och fotar så här. Tråkigt med dålig kvalité på många av bilderna när motiven kunde blivit riktigt bra. Men, är nöjd med några av bilderna iaf :) Härlig dag, och det ska tydligen bli riktigt fint väder i veckan också och jag är ledig en del. Lovely! Ska till farmor och putsa hennes fönster någon dag också. Men, nu ska vi allt mysa ner oss i soffan och ta vara på slutet av denna underbara söndag!

Pages:

Lämna en kommentar