Sol i sinne

Jösses vad jag längtar ut och bort! Mycket skola idag, borde lyssna bättre men (vad ska jag ta mig till :p) det är svårt när solen lyser från en klarblå himmel utanför fönstret. Önskar att man kunde spontan-åka ner till Göteborg, köpa glass och strosa runt i solen. Men men, sånt är inte livet idag. Men nu vet jag att de pengar jag lägger undan just nu ska gå till en härlig shoppingdag i Göteborg första veckan i juni när jag har slutat skolan och Daniel har en veckas semester. Yay! Något att se fram emot i alla fall.

Fast, jag ser fram emot helgen nu också, åtminstone efter jag slutat jobbet i morgon. Försöker intala mig att de 7h jag jobbar kommer gå fort. Sen blir det till att umgås med Daniels föräldrar med hundar. Roooligt! Har bokat bord åt oss på Voda, så det blir sushi till kvällsmat, bästabästa! Nästa helg blir det ju förhoppningsvis IKEA Jönköping en sväng, vi ska köpa en byrå och lite grejer. Dessutom skulle jag vilja in på A6 och hitta vårskor! Har inte hittat några jag gillar här än, så jag hoppas på Wedins eller Scorett. Har spanat in ett gäng skor på deras hemsidor. Är sugen på minst ett par tygskor.

 
Tycker båda dessa par är riktigt söta.

 
Något av dessa par skulle jag vilja köpa till Daniel. Alla bilder från Scorett.

Men, nu ska jag sluta drömma en stund och ta mig tillbaka till skolan för mera föreläsning och seminarium. Efteråt blir det snabbfika och sedan jympa med Emma och ”nu-plockar-vi-äpplen”-killen. Härligt med fredag!

Pages:

Lämna en kommentar