Kanske?

l2 tuf
Något sådant här i morgon kanske? Lockigt eller rakt? Gah, vet verkligen inte. Har lånat bilderna från emmanors.se. Får se vad det blir för något. Allt annat är i alla fall klart nu inför sittningen, bara att köra :D Funderar bara på att ta mig iväg och köpa en svart sjal i morgon. We’ll see.

Fått extremt lite städat idag, och om 50 minuter ska jag och Emma iväg till friskis och köra jympa. Det blir första träningspasset sedan jag blev sjuk för en vecka sen, det blir skönt. Efter jympa och dusch, jag ska köra en spa-dusch med scrub och ansiktsmask, ska vi iväg och sola och sen blir det bara filmmys hemma hos Emma ikväll. Lugn och skön fredag och uppladdning för i morgon, det blir fint :)

Just det, ringde killen som har lägenheten förut och vi får komma och kolla på den på måndag kväll! Han hade inte hört något från någon annan, så jag hoppas fortfarande att det är några som bokat fast som inte är så jätteintresserade egentligen. Jag vill ha den! Balkong och klädkammare, bättre blir det inte. Men, nu ska jag försöka express-städa lägenheten jag har innan det är dags att byta om för träning. Tjing tjong!

Pages:

Lämna en kommentar