jag är vinst varje gång

17 stycken matlådor. Jag skojar verkligen inte. Jag har aldrig lagat så mycket mat på samma gång. Det blev fyra lådor spenatgratäng och fyra lådor broccoligratäng, fem portioner köttfärssås och fyra lådor med fullkornslasange till Daniel. Fast jag kunde ju inte skriva förut att jag skulle laga det också, för då kanske han hade läst det och så hade det inte blivit någon överraskning. :p Men nu är jag trött på att laga mat. Blev så mycket disk. I morgon måste jag baka kakor till vår redovisning på torsdag, men det är inte samma sak. Jag bakar ju så himla sällan också!


Spenatgratäng med fetaost, oliver och rödlök.


Broccoligratäng med fetaost och dill.

Varit på jympan med Emma också, var tufft för jag hade sån huvudvärk. Men svettigt blir det ändå! Känner att hela den här veckan tynger ner mig, det är så sanslöst mycket just nu. Skolan är sjukt jobbig och som att det inte vore nog så har jag tagit på mig att jobba på lördag och börjar klockan 6 på morgonen. Jag som är så himla dålig på att gå upp tidigt. Jag mår bara dåligt. Men, jag har bestämt mig för att jag ska tänka positivt och fokusera på lördag eftermiddag då Daniels föräldrar kommer hit med hundarna. Vi har inte träffat dom sedan nyår, så det ska bli riktigt roligt. Vi ska vara hundvakter i typ 3 veckor, skoj skoj! På lördag kväll ska vi går till Voda och äta sushi allihopa och sen blir det vin och tilltugg här och en massa tjöt. Det har jag att se fram emot! Så jag är positiv! Det är bara att glömma att jag idag sumpade chansen till veckans enda sovmorgon och tänka glada tankar. Om 6 veckor har jag sommarlov(-ish)!

Nu blir det en välförtjänt dusch och sedan horisontalläge i soffan medan älsklingen städar akvariet. Because I’m worth it :p

Pages:

Lämna en kommentar