I'm holding out for a hero

Usch, varit ett par tuffa dagar. Det är 5 veckor kvar till vi har sista redovisningen i skolan och jag har så tokigt mycket kvar att göra. Pratade med min chef idag och han kallade det för ”sommarlov” sen efter skolan. Det låter ju fint, men jag såg första utkastet av sommarschemat på jobbet i lördags och jag vet inte om jag överlever det. Så många mornar som det stod 06:00 på mig. Jag är inte gjord för att gå upp så tidigt, och dessutom jobba till 17:00 sen. Yikes. Nevermind, det blir nog bra.

Gjorde min omtenta igår och den gick nog helt okej hoppas jag. Det kändes verkligen som att jag hade fattat denna gången, hoppas bara att det framgår i svaret. I morse skulle jag göra en komplettering på en laboration skolan tyckte att jag hade missat. När jag väl kom dit och fick reda på vilken labb det var konstaterade jag att jag inte alls hade missat den, så jag fick gå hem igen. Högskolan i Skövde mina damer och herrar, dom har sån koll! Men, nu blir det att gå ut med dom små liven här, sen kommer lillebror och hämtar mig. Blir en halvdag hos mamma och sedan putsa fönster hos farmor. Hoppas jag hinner fota lite i det härliga vädret också. Ha en bra dag alla!

Pages:

Lämna en kommentar