I don't shine if you don't shine

Så mycket pyssel det kan finnas! Tog hand om all tvätt och nästan all disk igår och klarade av flera andra viktiga saker. Idag studsade jag nästan upp ur sängen 7:45 och började plocka och städa lite, ta hand om lite torr tvätt, åt min grötfrukost och drack morgonkaffet. Vid 10:30 tog jag mig iväg och inhandlade filter-mojänger till akvariet och cyklade sen till jobbet och storhandlade. Hade jag inte haft min cykel med både korg och pakethållare så hade jag aldrig fått hem de proppfulla fyra kassarna jag fick ihop. Skulle väl inte handla riktigt så mycket egentligen, men det var extrapris på kaffet vi tycker bäst om och så hittade jag lite andra matsaker som är bra att ha hemma.

När jag kom hem från Coop pysslade jag lite i badrummet, diskade det sista efter helgens galna användning av glas och kaffekoppar och har nu precis ställt in en spenatgratäng i ugnen. Strax ska jag förbereda en broccoligratäng också och sen har jag åtta portioner mat! 17:30 ska jag och Emma iväg på medel puls-jympa, det ska bli skönt. Äntligen är jag på gång igen! Det känns vårigt ute, det är bara 6 veckor kvar i skolan, vi får hit Linus och Ludde i helgen, jag är frisk igen och kärare än någonsin i min babe. Härligt! Det enda mörka molnet på min himmel är att jag fick reda på att personen som står före mig i kön till lägenheten hade tackat ja (dock utan att ha tittat på den först) så som det ser ut nu får vi inte lägenheten om inte den personen backar. Jag är ledsen för det, hade känts lättare om jag inte hade gillat lägenheten så mycket!

Men, vi håller fortfarande tummarna resten av veckan, och nu ska jag gå och förbereda broccoligratängen :)

Pages:

En kommentar till “I don't shine if you don't shine”

  1. emma skriver:

    tråkigt med lägenheten…men det kommer komma andra lägenheter! :-) o fy va du är redig som lagar så många matlådor!! det smittar av sig. jag har gjort ett par jag med nu..:-)

    ses om en stund!

Lämna en kommentar