Utveckling

Ja, se här händer det ju saker i alla fall. Sarasland är historien om en blogg som blev en hemsida som blev en blogg igen. Det handlar väl mest om att det är jobbigt att underhålla en hel hemsida, lite för jobbigt för att jag ska orka uppdatera ofta. Sen är det svårt att hålla fokus, det handlade ju bara om mig trots att det var tänkt som en hund-hemsida från början. Men, Ante och Ville finns med som undersidor här i alla fall, de ska också utvecklas i dagarna.

Närmast är det sovdags, trött efter ute-lekar med klassen, bloggfix och ett par timmar med älsklingen på stan. Skönt med pengar igen, inhandlade silica-tabletter och fick ett par blå leggings, fint till jeanskjol i sommar! Daniel fick tag i en snygg skjorta och en slips. Skola 10-15 i morgon, men kommer inte kunna hålla mig från datorn. Har lite bilder från påskhelgen som ska publiceras. Men nu, godnatt!

Pages:

3 kommentarer till “Utveckling”

 1. emma skriver:

  wihii va snyggt det var här!:-D

 2. Marika skriver:

  Tjusigt Sara!! Kul att du tittar in hos mig ibland! Skönt att se att du & Ville mår bra! Promenera i Skövde vore väl en bra ide.
  Ska ta upp det på nästa möte, vi letar lite efter nya ställen att gå på.
  Må gott!!! Marika & pudlingarna**

 3. zill skriver:

  Ahmen tusan vad snyggt det har blivit..!
  Saknar dig massor, men nu är det ju bara två veckor kvaaaaar :D. Kramen!

Lämna en kommentar