7 april 2007 – påskafton!

Påskafton idag och solen skiner! Dock blåser det väldans kallt, men snart bär det av hem till föräldrar med sambo och hund. Hoppas att dom har lä där så man slipper frysa. Ska hur som helst bli väldigt skönt att komma ut på landet även om Ville sköter sig väldigt bra här inne i stan numera. Han får följa med hit i morgon igen :)

Verkar som att jag lyckas uppdatera hemsidan hyfsat ofta här i alla fall. Det blir väldigt mycket bilder men jag ska försöka få till lite mer text på sidorna framöver också. Är ju bara så himla roligt att fotografera :) Men är på gång med texten till min sida och Daniel ska få en egen liten sida så att ni får reda på vad han är för en liten filurgubbe också, om ni inte redan vet det ;)

Men tills vidare, kika på bilderna från vår trevliga (men ack så kalla!) födelsedagsgrillfest för smaskens igår. Smaskens vill visst inte fira sin födelsedag, men det ville vi och så fick vi ju en toppen anledning att träffas och grilla. Mysigt!
Nu – Berg, föräldrar och påskfirande. Glad påsk på er allahopa!

Pages:

Lämna en kommentar