Put your records on

Mera energikickar. Livet är ganska bra som tusan. (Ja, jag har haft mina bakåthopp också, ibland illa, men när livet är bra känns allt dåligt så fjuttigt.) Jag har nedförsbacke just nu, som Surk skulle ha sagt.

Gymmet går bra som attan. Minst tre gånger i veckan de senaste tre veckorna och jag har inga tankar på att minska. Bara att hålla sig frisk och pigg. Jag har varit på alla föreläsningar hittills den här kursen. Hade det varit i höstas hade jag valt att hoppa över flera av dom.

Har kommit igång så smått med b-uppsatsen, den känns inte alls betungande just nu faktiskt. Det är skönt att inte ha den som ett svart moln över sig när VFU:n börjar i nästa vecka. Förmodligen får jag byta handledare och klass och gå upp i en 2:a istället för min lilla förskoleklass. Det enda som är bra med det är väl att jag får mer erfarenhet i olika åldrar och jag får en liten nystart igen och så får jag vara i förskolan sista året, där jag vill vara. Men jag kommer sakna mina sexåringar. Målet för VFU:n den här perioden är iaf att vara så framåt jag kan och ta för mig så mycket som möjligt. ”Utmana mig själv och visa vad jag kan” som min handledare sa. Dessutom ska jag inte bli sjuk så att jag får en massa dagar att ta igen. Det är då det blir jobbigt.

Well, annars idag då. Har börjat på uppsatsen själv, har gått ganska bra hittills. Har dessutom duschat nu och ska snart ner på stan med Heléné och Emma. Köpa vin och ljus inför min och älsklings myskväll i morgon och kanske titta på nån ny träningstopp för att motivera och belöna mig själv lite.

Efter stan blir det gymmet en timma ensam och sen ska jag möta min älskling och handla lite inför i morgon.
Det blir till och med resturangmys imorgon, kebabsallad på 2 rum och kök och sen vin-mys hemma.

I look forward to it! Vi har visst blivit iaf lite bra på att göra saker som håller humöret uppe. Yey!

Pages:

Lämna en kommentar